Aktuális menü:

46. heti menü 2018. november 12-18.-ig

Hétfő

Frankfurti leves

A Borsos tokány tarhonyával

B – Meggymártás főtt hússal

C –  Rántott sajt rizi-bizivel, tartármártással

D – Túrófánk

 

Kedd

Daragaluska leves

A Csipszes csirkemell vegyes körettel

B – Töltött paprika

C – Gombapörkölt tésztával

D – Túrós, meggyes, almás rétes

 

Szerda

Tarhonyaleves

A – Kacsapecsenye tört burgonyával, párolt káposztával

B – Bakonyi szelet galuskával

C – Spenóttal töltött palacsinta francia salátával

D – Szilvás gombóc

Csütörtök

Zöldborsóleves

A – Rántott csirkemell petrezselymes burgonyával

B –  Babos csülök tört burgonyával

C – Milánói spagetti

D –  Nutellás-csokis palacsinta

 
Péntek

Palócleves
A – Rántott tengeri halfilé tartármártással, rizzsel

B – Tepsis mustáros tarja tört burgonyával

C –  Csőben sült karfiol
D – Túrós zsemle

 

A menü ára 850 Ft.

 

Hétvégi ajánlatunk: 990 Ft

Szombat

Erőleves
Stefánia szelet burgonyapürével

Vasárnap

Májgaluska leves
Orly csirkemell
rizi-bizivel
 

Kiszállítást eldobható csomagolásban is vállalunk!

https://www.facebook.com/korzobaja

Rendelésfelvétel: 20/433-3301 vagy 79/322-608

 
NetPincér
Magunkról Nyomtatás E-mail
  • Cégünk 1995 óta foglalkozik éttermi vendéglátással. A Korzó Vendéglőt 1998 óta üzemeltetjük.

  • Az étterem Baja történelmi belvárosában, a Városháza mellett, a Szentháromság tér (főtér) közvetlen közelében található.

  • Igényes környezetben, 60 fő befogadására alkalmas, légkondicionált, modern konyhával felszerelt vendéglőnkben várjuk kedves vendégeinket. Étlapunk széles választékában megtalálhatók levesek, tésztaételek, frissensültek, saláták, egytálételek, egy-és kétszemélyes tálak, desszertek. Hétvégén és a nyári szezonban minden nap friss bajai halászlé.

  • Tájjellegű borok, étel-és italkülönlegességek.

  • Kedvező áraink mellett naponta 4 féle menü ajánlatot kínálunk.