Aktuális menü:

21. heti menü 2018. május 21-27.-ig

Hétfő

Pünkösd

Zárva


Kedd

Paradicsomleves

A Rántott csirkemell zöldséges rizzsel

B – San Remo-i sonka rizzsel, sült burgonyával

C – Lecsó sült virslivel, tarhonyával

D – Szilvalekváros derelye

 

Szerda

Zöldségleves

A – Zöldborsó főzelék sült csirkével

B – Hawaii csirkemell párolt rizzsel

C – Gombapörkölt galuskával

D – Mákos guba vanília öntettel

Csütörtök

Olasz zöldségleves

A – Bakonyi sertéssült galuskával

B – Kijevi jércemell krumplipürével

C – Töltött krumpli fokhagymás mártogatóssal, ropogós salátával

D – Vargabéles

 
Péntek

Palócleves
A – Óvári sertéssült vegyes körettel

B – Vadas sertéssült tésztával

C – Kelkáposzta főzelék rántott sajttalal
D – Almás palacsinta vanília öntettel

 

A menü ára 850 Ft.

 

Hétvégi ajánlatunk: 990 Ft

Szombat

Csirkehúsleves
Rántott csirkemell petrezselymes burgonyával

Vasárnap

Csontleves
Sertéspörkölt tésztával

 

Kiszállítást eldobható csomagolásban is vállalunk!

https://www.facebook.com/korzobaja

Rendelésfelvétel: 20/433-3301 vagy 79/322-608

 
NetPincér
Magunkról Nyomtatás E-mail
  • Cégünk 1995 óta foglalkozik éttermi vendéglátással. A Korzó Vendéglőt 1998 óta üzemeltetjük.

  • Az étterem Baja történelmi belvárosában, a Városháza mellett, a Szentháromság tér (főtér) közvetlen közelében található.

  • Igényes környezetben, 60 fő befogadására alkalmas, légkondicionált, modern konyhával felszerelt vendéglőnkben várjuk kedves vendégeinket. Étlapunk széles választékában megtalálhatók levesek, tésztaételek, frissensültek, saláták, egytálételek, egy-és kétszemélyes tálak, desszertek. Hétvégén és a nyári szezonban minden nap friss bajai halászlé.

  • Tájjellegű borok, étel-és italkülönlegességek.

  • Kedvező áraink mellett naponta 4 féle menü ajánlatot kínálunk.